Skip to content

Australian Labradoodle fokkers

Gastgezin

Gastgezin ben je een hondenleven lang. De hond woont zijn hele leven als gezinshond bij u, met dat verschil dat deze hond zijn genen doorgeeft aan de nieuwe generatie.

Omdat wij het ras op een serieuze manier voort willen zetten en daarbij nieuwe lijnen nodig hebben, willen we graag deze honden in lieve gezinnen plaatsen.
Zo krijgt elke hond de aandacht die hij/zij verdient en kunnen wij nog meer mensen blij maken met een Australian Labradoodle.

In het geval van een reutje zal ik hem, als hij goed uitgegroeid is, en alle keuringen doorstaan heeft in willen zetten voor de fok. Dat betekent dat hij zo nu en dan bij ons komt om een teefje te dekken.Een reutje hoeft u niet lang te missen, dat zal per keer een paar uurtjes zijn of zelfs nog minder.


Voor een teefje ligt het iets anders. Een teefje komt bij mij voor het krijgen van haar pups en is de nestperiode bij mij.

Ook ben ik op zoek naar gastgezinnen die het leuk vinden het proces van dichtbij te kunnen volgen en de verzorging van het nestje op zich willen nemen tegen een vergoeding.

Uiteraard valt hier nog veel meer over te vertellen.
Als u interesse heeft in het worden van een gastgezin voor één van onze Dazzling Doodles, stuurt u dan een email. Naar dazzlinglabradoodles@gmail.com