Skip to content

Recensies

Schrijf hier je recensie

  Je naam

  Herma Arie en Buddy🐶

  :7 december 2023 was het zover en konden we onze nozem Buddy ophalen geweldig Barbara dat je hem aan ons gekoppeld hebt, hij is lief slim ontdekkend en hartstikke knap hij is al op puppy en basiscursus geweest en doet het fantastisch is zindelijk en hoewel in het begin wat terughoudend maar nu heel sociaal Barbara nogmaals bedankt.

  Jeroen & Anouk

  Op 9 september 2023 was het eindelijk zo ver, we mochten onze lieve pup James ophalen. Het was de kleinste pup uit het nest en volgens Barbara de dapperste kleine man. James is nu 6 maanden oud en wat zijn we blij met hem, hij hoort er helemaal bij en is nog steeds een ontzettend dappere hond. Een liefdevol, leergierig karakter en af en toe een tikkeltje ondeugend. 

  We genieten elke dag van hem en zijn Barbara enorm dankbaar dat zij James aan ons heeft gekoppeld. Hij doet het super goed, is heel makkelijk in omgang, vind alles interessant en groeit als kool. We zijn er van overtuigd dat de socialisatiefase voordat James bij ons kwam een grote rol heeft gespeeld.

   Waarvoor enorm dank! 

  Liefs, Jeroen, Anouk & een pootje van James!

  Familie Smulders

  Op 9 september ging ons knappe ‘meisje roze’ eindelijk met ons mee, samen met een map met informatie, het hondenpaspoort en een gezellige emmer waar we haar hondensnackjes in bewaren.

  Vandaag is Bowie precies 6 maanden oud en kunnen we haar niet meer weg denken uit ons gezin. Ze geniet van alle aandacht, is speels en stoeit graag met de kinderen. Bij onbekenden is ze nu soms wat terughoudend, wellicht een fase want dat had ze in het begin helemaal niet. Daarnaast kan ze ook een ondeugende boef zijn (wasgoed stelen en planten slopen vindt ze nog steeds te leuk 😬). We ontdekken samen nieuwe wandel plekken, de duinen vindt ze echt geweldig. 

  Bedankt Barbara voor het fijne contact. Ik sluit niet uit dat we nog een keer bij je terug komen. 🥰

  Familie Elias

  Vrolijk kerstfeest iedereen! (alleen even de kerstrui aan voor de foto;)) 7 december mochten wij onze Moos ophalen. Wat zijn we blij met hem. Wat is het een lieverd. Hij doet het zo ontzettend goed. Bij de kijkdag waren we meteen verliefd, al had ik toen nog de vraag aan Barbara gesteld of deze pup niet te rustig voor ons gezin met 3 jongens zou zijn. Barbara heeft hier goed naar gekeken. En pup Moos aan ons gekoppeld. Wat zijn we daar blij mee. Onze jongste vond honden best heel spannend, maar Moos is zo voorzichtig met hem, terwijl hij met de andere 2 jongens volop aan het stoeien is. Hij slaapt de nachten al door in zijn bench en is zo goed als zindelijk. Barbara bedankt dat jij Moos aan ons gekoppeld hebt. Liefs Joost Maartje Gijs Sem Jop en Moos.

  Martine & David

  Daar is ie dan, onze Pumbaa! Iets later dan zijn broertjes en zusjes hebben wij hem op 11 december bij Barbara opgehaald. Gelukkig net op tijd, want anders hadden we hem denk ik niet meer meegekregen. Wat is het namelijk een leukerd. Speels, ondeugend, nieuwsgierig en vooral zo lief! Hij vindt het heerlijk om te knuffelen en aan kusjes geen gebrek. Vanaf moment één geeft hij zich volledig over en is hij op zijn gemak. Net zijn eerste dierenarts bezoekje gehad en ook die is nu al dol op hem. We boffen. Bedankt voor de goede zorgen Barbara, we hadden het niet beter kunnen treffen.

  Martijn & Natascha Kleinhuis

  We hebben in november onze pup Taco mogen ophalen. Hij doet het fantastisch en we zijn superblij met hem, we hebben een maatje voor het leven gevonden 🐾

  EMMA

  Wij zijn ontzettend blij met onze lieve Mosey en hebben het contact met Barbara als zeer prettig ervaren. Wij waren meteen verliefd op Mosey, onze eerste keuze uit dit nestje. Mosey is going erg sociaal en gaat goed om met mensen, kinderen en andere honden. Zij rent op iedereen af in het bos en kan niet genoeg aandacht krijgen van vreemden op straat. Zij heeft een lief en zachtaardig karakter en vindt het heerlijk om met ons te knuffelen en om bij ons te zijn. Op de puppycursus doet ze het goed en ze pakt alles super snel op. Kortom een super lieve en makkelijke pup en niet te vergeten ook een knappe pup! We kunnen niet onopgemerkt over straat met onze Moos.

  Arie de Beer

  Wij hebben op 07-12-2023 onze pup Buddy bij Barbara opgehaald en zijn zeer tevreden over de begeleiding en afhandeling we zijn goed voorgelicht en hebben een begeleidende brief mee gekregen. Verder hebben we een geweldige pup die heel leergierig is en met veel aandacht nu al bijna zindelijk is👍👍 Thanx Barbara groetjes van ons 🐶🐶

  Marielle Hogenbirk

  Wij hebben afgelopen donderdag onze lieve schattige Woody opgehaald bij Barbara in Eemnes. We zijn erg blij met hem Lieve Barbara dank je wel!

  Susanne van Dongen

  Sinds half oktober ‘23 zijn wij de trotse baasjes van Dazzling Kaat! De pup met bandje paars waar we bij het zien van het nestje meteen dol op waren. Kaat viel op omdat ze eerst de kat uit de boom keek, maar als ze ziet dat het goed is er vol voor gaat. En dat doet ze nu nog steeds, ze is het liefst bij je in de buurt, vindt het heerlijk om met je te knuffelen, maar kan zich ook prima zelf vermaken en laat zich duidelijk horen als ze wil spelen of naar buiten moet. Natuurlijk is het in begin even wennen, maar het plezier en de gezelligheid die we van haar krijgen weegt daar meer dan ruimschoots tegen op. Kenmerkend voor Kaat is dat ze met haar pootjes op de grond ‘slaat’ dat deed ze bij Barbara al en doet ze nu nog steeds! Barbara heeft ons goed begeleid en een uitstekende match gemaakt tussen Kaat en haar baasjes! Aan alles is te merken dat zij jarenlange ervaring heeft en haar honden en de pups heel goed kent, dat gaf ons een heel fijn gevoel: Kaat komt met recht uit een goed nest!! 

  Hartelijke groet, Susanne, Edwin, Lis & Kaat

  Fam. Huizing

  Milly is vanaf eind januari bij ons en het gaat echt super. Tuurlijk in het begin was het even wennen aan elkaar en viel er een hoop te leren.
  Milly vindt het fijn om zelf een plekje uit te kiezen om te slapen en heel vaak is dat haar mand maar ook wel in de buurt van waar de baasjes zijn. De bench was dus al snel weer weg en eigenlijk missen we die geen moment. In het begin was het wel even proberen (wat mag wel wat niet?) maar we kunnen haar gerust even alleen laten als we op pad moeten zonder dat ze iets sloopt ( zelf niet tijdens het tanden wisselen van nu) Het liefste is ze buiten. Heerlijk wandelen, takken sjouwen, maar ook in de tuin, de kop in de lucht en luchtjes opsnuiven. Milly is speels, enthousiast, grappig maar tegelijkertijd lief, gehoorzaam, opmerkzaam en rustig. Perfecte combinatie voor ons en daarbij ook nog eens een heel knap hondje. Wat een teddybeertje horen wij vaak bij het uitlaten.
  Kortom; het is een heerlijk hondje en wij kunnen niet meer zonder haar!

  Buddy

  Wat zijn wij blij dat Buddy een nestje eerder bij ons is gekomen. Het is GENIETEN met dubbele capslocks! Hij is stout en overal waar hij komt berucht. De minste hondenliefhebber weet hij nog een aai van te krijgen. Onze eerste vakantie samen achter de rug en wij kunnen geen vakanties meer zonder voorstellen. Bedankt Barbara voor dat je toen aan ons dacht en wat zijn/waren wij blij met je kennis, tips en adviezen. 

  Groetjes uit Dordrecht en een poot van Buddy.

  Frank, Manon, Lynn en Tess Deuring 🐶 Beaux

  Zaterdag 28 januari 2023 was het dan eindelijk zover, wij mochten onze Beaux ophalen.
  Tijdens de knuffel ochtend hadden we onze 3 voorkeuren doorgegeven maar dat zijn ze alle 3 uiteindelijk niet geworden. In eerste instantie was ik beetje verbaasd maar Barbara heeft me uitgelegd waarom de juist dit hondje bij ons heeft geplaatst. “Dit hondje is zo aanhankelijk, lief, rustig, mensgericht en sensitief, dit zal perfect bij jullie dochter passen (HSP’er) en ik denk dat hij perfect in jullie gezin past” dat waren de woorden van Barbara en ze heeft meer dan gelijk. Beaux is echt fantastisch en hij is nu bijna een week bij ons en we kunnen hem nu al niet meer missen. Gaat lekker op onderzoek uit, is alles aan het ontdekken maar houd het baasje heel goed in de gaten en in de avond, ligt hij het liefst aan je voeten. 

  We zijn zo ontzettend blij en dankbaar met dit mooie hondje en met Barbara, ze heeft echt oog voor de hondjes maar ook voor de toekomstige baasjes.

  Liefs Frank, Manon, Lynn en Tess Deuring 🐶 Beaux

  Berry en Annemarie Overbeek-Arnaud de Calavon

  Een week geleden maakte Boris met ons de lange reis naar Friesland. Dat vond hij heel spannend, maar gaf geen kik. Boris voelde zich direct thuis. Hij heeft veel ruimte, en we hadden veel speeltjes gekocht. We wonen in een buitengebied. De forse wind gedurende de eerste dagen vond hij helemaal niks. Het ochtendrondje in het donker ook niet. De laatste twee dagen waait het een stuk minder en schijnt de zon. Dat vindt hij prachtig. Ook de rondwaaiende blaadjes in de tuin zijn favoriet. Eten doet hij graag, nadat hij de eerste keer schrok van zijn eigen beeld in het roestvrijstalen etensbakje. Overigens hebben we in de hal een grote spiegel. Daar staat hij veelvuldig voor. Likt dan het andere hondje in de spiegel. De nachten gaan voorbeeldig. Boris slaapt door tot half zeven, en begint dan hoorbaar te bewegen. Het signaal om hem even te laten plassen, een rondje met hem te wandelen, en de eerste maaltijd te serveren. Hij is kennelijk goed opgevoed door Barbara! Overdag speelt hij graag, en kan zich goed zelf vermaken. Alle kleedjes en speeltjes worden ingezet bij de verbouwing van zijn speelplek. We zijn hartstikke blij met deze kwispelaar.

  Ronald & Leandra Liam, Escha, Julan en Vie

  Wat zijn wij blij met onze lieve hond Vie! Na onze eerste hond is er weer ruimte om nog een hondje een mooi leven te geven, zoals onze jongste zoon vertelde. Vie brengt leven en speelsheid, heerlijk om weer een hondje in huis te hebben. C’est la Vie! We hebben met Barbara contact gehad en het gevoel was goed bij haar. Heel fijn hoe de omgang met de honden is. Vie is nog maar heel kort bij ons, maar ze heeft nu al een plekje in ons hart veroverd. 

  Dank Barbara! 

  Lieve groetjes, Ronald & Leandra Liam, Escha, Julan en Vie:)

  Nicole Nietfeld

  15 september mochten we eindelijk onze Amy ophalen, wat een prachtige pup is zij net als haar broertjes en zusjes. Vanaf dag 1 doet ze het zo goed, je merkt echt dat ze goed gesocialiseerd is en een lief karakter heeft. Wij zijn blij dat we bij jou terecht zijn gekomen , vanaf de geboorte ons op de hoogte gehouden met foto’s , de pup kijkdag was ook erg leuk. En bij het ophalen de leuke spullen die we meekregen. 

  Bedankt voor de goede verzorging . 

  Groetjes Nicole

  6332d3a55de07

  Gerda

  Het is nu 7 maanden geleden dat wij bij jou, Barbara, een hele leuke pup mochten halen. Onze Lizzie is tot een prachtige hond uitgegroeid. Wij zijn zo blij met haar!! Ze is lief, grappig, intelligent en zo mooi! Iedereen is dol op haar en de mensen op straat willen haar graag aaien. Ze is net een teddybeertje. We genieten elke dag héél erg veel van haar. Barbara bedankt voor onze lieve Lizzie. 

  Succes met dit werk. 

  Groetjes Gerda.

  6304a2236f9cb

  Jan & Milly Janssen

  Begin dit jaar zagen we op de Instagram van Barbara een bericht voorbij komen dat er nog enkele pups beschikbaar waren. Hier hebben wij direct op gereageerd, vanaf het 1e contact voelde alles al direct goed. 5 juni was de datum dat we onze pup Fons mochten ophalen, voor die tijd hebben we tal van leuke foto’s en filmpjes gekregen van de pups. Uiteindelijk hebben we 2 weken voor de ophaaldag een kijkdag gehad bij een gastgezin / goede vriendin van Barbara waar deze pups opgroeide. Alle pups bij de kijkdag waren natuurlijk super leuk, maar 1 sprong er bij ons tussenuit en dat is onze Fons geworden. Uiteindelijk hebben we onze pup Fons mogen ophalen, we kregen tijdens de ophaaldag heel professionele instructies en een startpakket mee voor de 1e week, super fijn, want wij waren wel een beetje onzeker omdat dit onze eerst hond was, deze onzekerheid werd snel weggenomen door de goede zorgen en adviezen van Barbara. Fons is nu 11 weken ons maatje(18 weken leeftijd) en doet het super goed, hij is volledig zindelijk en luistert al goed naar de basis commando’s. Lieve Barbara, je bent een topper, onwijs bedankt voor alles!! Wij zijn heel dankbaar dat wij je hebben mogen ontmoeten en uiteindelijk onze lieve, altijd enthousiaste, vrolijke, maar ook zo ondeugende Fons aan onze gezin hebben mogen toevoegen. 

  Wij kunnen niet meer zonder hem.

  Hartelijke groet, Jan en Milly Janssen

   

  63048a3e869ed

  S A A R

   Hallo Barbara, 7 augustus 2021 hebben we Saar bij je opgehaald!! Een groot feest natuurlijk, maar ook wel een beetje spannend (ze is onze eerste hond). Wat een lieverd is het toch!! Vanaf dag 1 deed Saar het super goed. Saar sliep de hele nacht door en ze gaf netjes aan dat ze moest plassen. Saar is een super lieve, relaxte en enthousiaste hond. De hele familie is gek op haar. 

  We hopen dan ook nog lang van Saar te kunnen genieten!❤️ 

  Groetjes van Amber, Boele, Kristel, Gerard en natuurlijk niet te vergeten Saar!

  62f15d6b07dfb

  B O B B I E

  Dit is onze lieve Bobbie. Ze is 11 weken oud. We zijn enorm blij met haar. Het is een cadeautje om haar erbij te hebben in ons gezin. Ze is lief, ondeugend, speels, nieuwsgierig en heel erg op mensen gericht.

  Dank Barbara!

  62c16719c10fc (1)

  S I M B A

  5 Juni hebben wij onze lieve Simba op mogen halen. We hadden vanaf het begin al een goed gevoel bij Barbara. Een super lieve fokker die het beste wil voor haar honden/puppies maar ook de gezinnen. Ze heeft heel goed rekening gehouden met onze voorkeuren en is super begripvol geweest met onze dochter’s autisme. In het hele process heeft ze heel goed met ons overlegd, zeker bij het verdelen van de pups. We hebben een fantastische pup die ze heel goed bij ons gematcht heeft. Dank Barbara voor de super lieve pup en je hulp. Als je een gezonde, karaktervolle en goed gematchte pup wil ben je bij Barbara zeker aan het goede adres.

  Groetjes,
  Meilyna, Edward, Kaylani, Quincy en Simba

  62bb1ed4801b5

  LOET

  April 2022, jippie wij krijgen een puppy van Dazzlinglabradoodles! Na een paar weken afwachten kregen wij Loet, onze nieuwe vriend, mee naar huis. Een beetje onwennig van beide kanten maar wat een knappe, lieve en ook een beetje ondeugende doodle. 

  Dankjewel Barbara voor deze schat! 

  Groetjes uit Schagen

  62a4db5739869 (1)

  BOBBIE

  Dit is onze lieve Bobbie. Ze is 11 weken oud. We zijn enorm blij met haar. Het is een cadeautje om haar erbij te hebben in ons gezin. Ze is lief, ondeugend, speels, nieuwsgierig en heel erg op mensen gericht. 

  Dank Barbara!

  62c16719c10fc

  Anneloes

  Even zeggen hoe ontzettend blij wij zijn met onze Copper. Al vanaf het eerste moment voelde het contact met jou goed, Barbara. Een fijne fokker met veel liefde voor honden. De kennismaking met Golliwog die toen zwanger was vonden we super, wat een lieve hond. We hebben ontzettend uitgekeken naar de geboorte van onze pup en werden telkens blij van de geweldige foto’s die we kregen. Copper is een plaatje maar bovendien een hond met een superlief karakter. Ze is aanhankelijk en speels, echt heerlijk om met haar te spelen en knuffelen. Ze is echt een aanvulling op ons gezin. Door twee kids in de puberteit wil de sfeer weleens negatief beïnvloed worden 😉 Copper brengt door al dat gedoe heen altijd onmiddellijk een lach bij iedereen. 

  Wij zijn blij en trots en heel tevreden met de goede en warme zorg die Copper bij Barbara heeft gehad. 

  Bedankt!!

  N A I S H

  Bij deze een berichtje uit Apeldoorn. Wat een ongelooflijk leuke Dazzling Labradoodle hebben wij mee naar huis mogen nemen! Onze Naish is de meest lieve, brave, speelse, energieke, intelligente, kindvriendelijke en af en toe ontdeugende hond die wij ons maar kunnen wensen(eigelijk alles wat wij op voorhand als voorkeur hadden). Prachtige hond die zich probleemloos aanpast in iedere situatie! 

  Naish had nooit zo’n lieve en stabiele hond kunnen zijn als hij niet was opgegroeid in een warm en liefdevol nest….dankjewel Barbara…wij zijn er heel erg blij mee!

  Groet, Mike Willemsen

  9c765bc6-cf14-4405-b275-6b74223f23a0

  M I L L Y

  Een berichtje over de super dazzling labradoodle Milly uit Aruba. Als eerst wil ik Barbara ontzettend bedanken voor de liefdevolle zorg en het plezier die Milly in het nest bij je heeft gehad! Milly komt uit het nest van de lieve papa en mama : Golliwog en Nero. We zijn genoeg op de hoogte gehouden hoe het er voor stond en hebben ook veel leuke foto’s van de pups ontvangen. Dit vonden we super fijn. Wij zijn ontzettend blij en trots dat we een nieuw gezinslid mee naar Aruba mochten nemen. Dit was een hele stap en zonder Milly was het een stuk minder leuk geweest. Met haar energieke, speelse, aanhankelijke, ondeugende, lieve karakter weet ze iedereen aan het lachen te maken. We kunnen nergens naar toe gaan of iemand vraagt wel of hij Milly even mag aaien. Everybody loves Milly! Gelukkig kan ze met iedereen super goed opschieten, kinderen, honden of vreemden het maakt Milly allemaal niet uit. Elk speelmaatje en elk beetje aandacht is welkom. Wij zijn onbeschrijfelijk blij met onze tophond. 

  Bedankt!!!


  Milly Kuyper

  43-tn

  P I P P Y

  Hier een berichtje uit Abcoude! Wij hebben een paar dagen geleden onze Luna opgehaald , een heel lief klein bruin teddy beertje!2 jaar geleden hebben we bij Barbara onze pippy gehaald! Wat zijn we verliefd! Het zijn de liefste honden van de wereld, Barbara bedankt!

  xx Nicole

  46-tn

  S K Y E

  Op 30 November 2018, kwam onze nieuw teefje bij ons te wonen. Wij hebben haar Skye genoemd (Isle of Skye- Scotland), toen wisten wij nog niet dat haar vader Whiskey uit Scotland kwam.
  Zij is een ontzettend lief meisje. Iedereen is verliefd op haar. Zij is een nieusgerig, slim meisje. Zij houdt van alles en iedereen. Jongere en oudere mensen, alle dieren, groot en klein. Nu 13 weken en 4,2 kg. Zij was de kleinste van het nestje van Molly en Whiskey. Zij lijkt wel op haar moeder. Een chocolade dropje 


  Eindelijk na een jaar zoeken hebben wij haar bij jou gevonden, wat een feest, alle kleinkinderen zijn ook gek op haar en willen constant langskomen om te knuffelen.
  Ook de reacties op straat zijn super, soms stoppen de autos en lachen de chauffeurs, soms stappen ze zelfs uit met de vraag ; mogen wij haar even aaien? Uiteraard vindt Skye dit allemaal super!


  Ook hebben wij tot drie keer toe de vraag gehad of ze te koop was zelfs van mensen met grotere honden ook labradoodles, maar daar geven wij een resoluut NEE als antwoord op!
  Een van ons poezen vinden haar prima, de andere nog niet, maar dat komt. Skye vindt ze allebei wel leuk. Zij zoektze altijd op, ook spelen alle dieren met elkaars speelgoed en eten elkaars voer 😉 zij weten wel een paar commando’s en is bezig om alles te leren en doen.
  Het is wel even druk geweest ik (Karen) heb 3 weken naast haar geslapen voor de zindelijkheidstraining, ietsje langer dan verwacht maar zij was ook ziek van injecties en iets verkeerd gegeten in een park toen had zij mij nodig om comfort te geven. Nu laten wij haar om 10 uur s’avonds uit voor de laatste keer en slaapt zij in een stuk door tot 08.00 / 08.30 uur. Maar zij vind de bench en een klein hok rustig om te slapen en door de dag los in het hele huis (behalve slaaptijden – dan slapen zij bij onze voeten of in haar eigen bedje.
  Vanaf het moment dat zij bij ons in de auto stapte was zij een deel van ons gezin, wij krijgen veel oe’s en aa’s voor wat betreft haar vacht mooi bruin en nu nog vol met mooie krullen.
  Hartstikke Bedankt Barbara voor ons mooi meisje. Wij weten nu waarom mensen er wel 2 willen hebben

  Lieve groetjes Karen, Henk, een pootje van Skye en de poezen Nera en Bailey

  66-tn

  C O D Y

  Mijn moeder past zo nu en dan op op onze lieve ontdeugende hond Naish (nu 4 en nog wat jaartjes, ook afkomstig van Dazzling Labradoodles).

  Als Naish bij haar kwam logeren vertelde zij honderduit wat zij samen hadden ondernomen maar ook als het logeerpartijtje voorbij was vertelde mijn moeder dat zij Naish enorm mistte.

  Dit jaar hebben wij haar kunnen verassen met haar verjaardag. Na de zomer zal haar leven verrijkt worden met een Dazzling LabraDoodle?.

  De keus was heel makkelijk genomen, wij wilden niets liever dan een lieve pup van Barbara!

  Eindelijk op 10 november jl. konden wij Cody ophalen bij Barbara. Bij de eerste kennismaking was het heel mooi om te zien dat Cody heel zelfverzekerd was en direct naast mijn moeder ging liggen.

  Nu zijn wij een paar weken verder en Cody en mijn moeder zijn twee handen / pootjes op een buik!

  Cody is super speels, lief en een sociaal hondje die zich makkelijk aanpast aan allerlei (onverwachte) situaties. Dat kan ook niet anders met zo’n warm nest waar Cody vandaan komt.

  Dankjewel Barbara!

  Liefs: Tati, Erwita & Cody

  65-tn

  TEUN

  Op 4 januari was het zover, de dag dat we Teun bij jou mochten ophalen. Wat heb jij de keuze van welke pup bij welk gezin goed gedaan. Teun is een ontzettend lieve, slimme pup, wij mogen nu een week van hem genieten, hij is zo makkelijk. Alles doet hij goed, zelf het zindelijk worden lijkt tot nu toe heel makkelijk te gaan.

  Fleur en Thijs zijn weg van. We zijn dan ook ontzettend trots en blij met onze Teun.
  Barbera, nogmaals dank je wel voor het geven van zo’n leuke hond.

  Lieve groetjes,

  Jorik, Marianne
  Fleur en Thijs en een lik van Teun.

  64-tn

  Lisette Naborn

  Een warm welkom zonder veroordeling!

  Onlangs overleden binnen een maand de geliefde Golden retriever en kat van mijn ouders. Na 54 jaar huwelijk, waarbij er geen dag voorbij was gegaan zonder het gezelschap van een hond of kat, was het huis nu gevuld met verdriet en leegte. En nu? De verbintenis met een huisdier is onvoorwaardelijk. Gelukkig hadden wij jaren geleden de afspraak gemaakt dat als mijn ouders niet meer voor hun huisdieren kunnen zorgen ze liefdevol in mijn gezin worden opgenomen. Met deze bevoorrechten situatie besloten wij de familie weer te verrijken (en te verjongen) met een kat en een hond, “the new generation”. Op 29 april jl. kwam Mao, een kitten vol kattenkwaad. Helaas liep het met een nieuwe pup een stuk stroever. Lange wachtlijsten, dubieuze fokkers en een aantal malen afgewezen, vanwege de leeftijd van mijn ouders. De moed zonk letterlijk in mijn schoenen tot dat ik op Dazzling Labradoodles werd geattendeerd. Ik ging direct naar de website die ik grondig heb doorgespit. De professionaliteit maar vooral de warme uitstraling versterkten de wens om in aanmerking te komen voor een pupje van Dazzling Labradoodles. Snel vulde ik het aanvraag formulier in en mijn beweegredenen. Dezelfde avond kreeg ik van Barbara Volwerk, de eigenaresse van Dazzling Labradoodles, een berichtje. Ik kon het niet geloven, 3 weken ervoor was er een nestje geboren en er was nog een pupje die een warm thuis zocht. Ik mailde terug: meen je dit echt? Barbara reageerde jazeker en er ontstond een waardevol contact. In de tussentijd begon het aftellen! Eerst naar de puppy middag. We konden niet wachten om moeder Bibi en haar kroos te ontmoeten.

  Met een hartelijk ontvangst deelde wij, tijdens het spelen en kroelen met de pups, onze verhalen met de andere toekomstige puppy baasjes en Barbara. Het was een fantastische middag. De volgende countdown was natuurlijk de dag dat wij de door Barbara zorgvuldig uitgezochte pup konden ophalen. Wederom was het een warm ontvangst en met goede informatie en een dikke afscheids- & en toekomstknuffel namen wij Curly mee naar huis. Onze familie is weer compleet maar bovenal zo gelukkig! Barbara dank je wel voor je oprechtheid, toewijding, geloof en vertrouwen. 

  Waarborg de Dazzling Labradoodle filosofie!

  Coby en Lex

  Hallo Barbara,

  Even een berichtje van ons: het gaat uitstekend met Quintus, geboren 26 feb. Een geweldige hond. Hij is nu bijna 3 weken bij ons en voelt zich nu helemaal thuis. Ligt vaak plat op zijn rug, pootjes omhoog, vol overgave.

  Eet en drinkt, plast en poept en is ontzettend vrolijk. Is zo goed als zindelijk. Vanaf de derde dag bij ons slaapt hij de hele nacht door. Gezellig nog bij ons in de slaapkamer in zijn eigen doos.
  Afgelopen zondag zijn we voor de eerste keer naar de puppy cursus geweest. Een “natuurtalent” !!!!!!! luistert naar zijn naam, kent “zit”, “blijft” (niet te lang natuurlijk) en gaat helemaal uit zijn dak als de kleinkinderen komen.

  En wij genieten van deze kleine man.
  Maandag waren we bij de dierenarts voor puppyprik en ? hij is ruim 2 kilo aangekomen en weegt nu 6.6 kg.

  We hebben nu 5 honden gehad, maar deze is wel heel erg makkelijk.
  We gaan zeker volop genieten van Quint, wij zijn blij met hem en hij ook met ons (denken we natuurlijk).

  Groetjes van ons,
  Lex, Coby en Quintus

  60-tn

  Nathalie

  Hier onze lieve Saar! 

  Op 13 juni jl mochten wij haar ophalen en het was liefde op het eerste gezicht ?. Wat een lief en ondeugend meisje is het. Na een paar weken wennen in haar nieuwe huis is ze mee op vakantie naar Texel. Wat een feest is dat met haar. Ze geniet van alles wat ze op haar pad tegen komt. Het strand vindt ze geweldig en ze krijgt geen genoeg van graven in het zand. Ook speelt ze regelmatig met andere honden. Saar kan zo bij het circus: als ze haar gekke 10 minuten heeft racet ze de camping rond en maakt ze regelmatig wat koprollen. Dit tot grote hilariteit van iedereen. In de korte tijd dat ze nog maar bij ons is, heeft ze zich onmisbaar gemaakt. Regelmatig krijgen we de vraag bij welke fokker ze vandaan komt. Veel complimenten over wat een mooie (en natuurlijke lieve) hond Saar is. Dazzling Labradoodles heeft aan Saar een mooie PR-dame en wij zij de trotse baasjes van haar. 

  Beste Brabara, bedankt dat je Saar aan ons gematcht hebt. 

  Wij zijn erg gelukkig met haar en zij met ons!

  59-tn

  Nathalie

  Dit is Dux, onze prachtige lieve reu die sinds 31 mei bij ons woont. Wij hebben lang gezocht naar een fokker en in Barbara en haar honden hebben wij alles gevonden wat we zochten. Al bij de eerste kennismaking was er direct een klik, en oh wat werden wij verliefd op Bloom. Daisybelle en Golliwog.

  Toen we hoorden dat Bloom een nestje ging krijgen met Bowen konden we ons geluk niet op. En dan begint het lange wachten, wat een spannende tijd met veel voorpret.
  Gelukkig mochten we komen knuffelen op de puppyparty, een prachtig gezicht al die vrolijke pupjes!

  Onze Dux is een hele vriendelijke rustige pup die al veel fans heeft hier in de buurt. Uiteraard heeft hij zijn dolle uurtjes en dat de konijnen zelfs na veel springen, blaffen en kwispelen niet met hem willen spelen snapt hij nog steeds niet :-).

  Dank je wel Barbara, wij zijn ontzettend blij met hem !

   

  53-tn

  Nathalie

  Hi Barbara, super bedankt voor het vinden van de juiste match voor onze 3,5 jarige lieve maar ietwat onzekere doodle Charly. 

  Wij vroegen om een lieve en stabiele pup, nou Dazzle is alles wat we wensten. Het gaat hier dan ook super goed! Charly en Dazzle hebben elkaar helemaal gevonden! Dazzle is natuurlijk een plaatje om te zien maar ze is ook slim, dapper, lief en heel easy! Dank voor je goede zorgen en je adviezen, Dazzle heeft een fijne start gehad en daar hebben wij nu gemak en plezier van.

  Groetjes!

  49-tn

  Mei Blokker

  Wij hebben 30 mei onze Sammie gehaald en vanaf de eerste seconde in L❤️VE.. Echt een lieverd en natuurlijk de mooiste van allemaal..? 

  Vanaf dag één doet ze het zo goed in haar nieuwe huisje bij haar nieuwe baasjes en twee poezenkinderen .. Ze eet goed en deed gelijk haar poepje al buiten in de tuin.. Ook heeft ze nu door, als ze haar plasje ook buiten doet, ze iets lekkers krijgt..hoe slim..?dus dat gaat ook al de goede kant op.. Ook de eerste keer buiten was in het begin even wennen aan het riempje en niet willen lopen, maar bij de tweede keer liep ze mee alsof ze nog nooit anders heeft gedaan..het is elke dag weer een feestje met haar en ze doet het zo goed.. Echt je ziet dat Sammie uit een goed nest komt, zo gesocialiseerd, nieuwsgierig en lief zoals een pup hoort te zijn..We zijn daarom ook zo blij dat we voor Dazzlinglabradoodle hebben gekozen.. En de klik met Barbara was meteen goed…ze heeft zoveel liefde en aandacht voor haar beestjes, mooi om te zien.. Nou wij gaan in ieder geval de komende jaren volop genieten van onze Sammie❤️ 

  Groetjes uit Haarlem

  48-tn

  Eva Snoijink

  Anderhalve week geleden hebben we onze Yune ( dochter van Bloom en Bowen) opgehaald bij Barbara. Na heel lang verheugen was het nu eindelijk zover. Ze overtreft al onze verwachtingen; ze is lief, blij, ondeugend maar ook super gehoorzaam. Ze is ongelofelijk slim en kan met 9 weken nu al zit, af, en hier en heeft snel door hoe het allemaal werkt bij ons. Ik heb eerder honden gehad maar dit karakter spreekt me toch wel erg aan; vroeger vond ik het altijd een beetje klef als mensen zeiden dat hun hond ‘een lid van het gezin is’ och wat kom ik daar op terug; we zijn stapel verliefd op haar! Ze leert ook al goed even alleen te zijn ( in de nacht en als ik boven aan het werk ben) en vertrouwt ons volledig. Het hele proces bij Barbara is vanaf het begin af aan een feestje geweest. Een persoonlijke aanpak waar alle ruimte is voor vragen en advies. Daarnaast een top hond die goed in elkaar steekt. 

  Barbara dank je wel!

  47-tn