Skip to content

Wala

Dazzling Australian Labradoodles is aangesloten bij de Australian Labradoodle Association WALA

 

De missie van de WALA is om continu verbetering van de Australian Labradoodle ras te stimuleren door middel van voorlichting, communicatie en integriteit bij fokkers en eigenaren.

De visie van de WALA is om de organisatie te zijn die wereldwijd Australian Labradoodle fokkers verenigt door een wederzijdse toewijding aan het ‘ras’ en zullen zich houden aan de hoge normen die gelden voor het lidmaatschap van de WALA. Daarnaast werken zij gezamenlijk aan een uitgebreide en nauwkeurige database om stambomen en gezondheidsinformatie te bewaren.

Elk lid van de WALA is toegewijd om hun kennis te delen met andere fokkers en eigenaren en verbinden zich ertoe integer en ethisch te handelen in hun omgang met collega-fokkers en eigenaren.

Door ons gezamenlijk in te spannen dragen wij zorg voor het behoud van het ras en zijn ras eigenschappen, zoals het temperament, de gezondheid, en de vacht. We zorgen voor genetische diversiteit, hebben gelijkgestemde normen, en zijn zorgvuldig in het selecteren van fokhonden.

De infusienormen worden gerespecteerd zodat de prachtige eigenschappen van de Australian Labradoodle behouden blijven.