Skip to content

Australische Labradoodle pups te koop

Welkom bij Dazzling Labradoodles!

Waar Australische Labradoodle pups te koop zijn en ondergeplaatst worden in een gastgezin. Heeft u interesse in dit geweldige ras? Dan is het zeker aan te raden om even verder te lezen!

Wilt u zich opgeven als gastgezin?

Als fokker van de mooie Australische Labradoodle vinden wij het erg belangrijk dat alle honden in lieve gezinnen terecht komen. Iedere hond verdient iemand die voldoende liefde en aandacht aan hem/haar kan geven en de hond een warm thuis kan bieden. Als gastgezin krijgt u thuis gezelschap van een lieve hond zonder betaling. De hond blijft eigendom van Dazzling Labradoodles. Als er kosten gemaakt worden met betrekking tot de fok, zijn deze uiteraard voor onze rekening. Wanneer het om een reutje gaat, zullen wij hem uiteindelijk in willen zetten voor de fok. U zult uw hond dan niet lang hoeven missen; het gaat maar om een paar uurtjes. Bij teefjes ligt dat iets anders, zij zullen hun nestje bij ons krijgen. Dit betekent dat u haar zeker negen weken zult missen. Uiteraard bent u in deze periode van harte welkom om moeder met de pups te komen bezoeken.

Bekijk nu onze honden

Bent u benieuwd naar onze Doodles? Bekijk ze dan door hier te klikken. De Australische Labradoodles pups zijn dus niet echt te koop, maar wij zoeken wel regelmatig gastgezinnen. Wilt u meer weten over de opvang van de Doodles? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op, dan kunnen wij alles over onze manier van werken vertellen!