Skip to content

Fokker Labradoodles

Welkom bij Dazzling Labradoodles!

Ik, Barbara Volwerk, ben op slag verliefd geworden op dit prachtige ras en hoop met mijn twee honden een begin te maken met het voortzetten van de Australian Doodles. Als fokker van de Labradoodle vind ik het zeer belangrijk dat alle honden in goede gezondheid verkeren en de liefde en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Daarom worden de pups niet alleen medisch onderzocht, maar krijgen ze ook hun eerste vaccinatie bij ons en worden ze ontwormd. Om goed te groeien krijgen ze daarnaast uitsluitend voeding van hoge kwaliteit.

Iedere hond verdient voldoende aandacht

Als fokker van de Australische Labradoodle hebben wij de eer om de pups na de geboorte voldoende liefde en aandacht te geven. Zo zullen ze opgroeien tot stabiele en volwassen honden. Omdat iedere hond een warm thuis verdient, zijn wij regelmatig op zoek naar gastgezinnen. Zo kunnen we het ras op een serieuze manier voortzetten en maken we nog meer mensen blij met een Australian Labradoodle. Uiteraard valt hier veel over te vertellen. Indien u interesse heeft in het worden van een gastgezin, kunt u gerust contact opnemen om kennis te maken. Wij staan u graag te woord!

Neem contact met ons op

Als fokker van de Labradoodle werken we nauw samen met Dierenkliniek Sleeuwijk. Deze betrokken dierenarts vindt het welzijn van de honden net zo belangrijk als wij dat vinden. Indien wij vragen hebben over de medische toestand van onze honden kunnen wij hier altijd terecht en worden we voorzien van eerlijk advies. Dit zult u ook merken wanneer u zich inschrijft als gastgezin voor één van onze Labradoodles; alle honden zijn stuk voor stuk gezond en vrolijk! Neem voor meer informatie over ons gerust contact met ons op.