Skip to content

Labradoodle Klein

Heeft u interesse in Labradoodles, of ze nu klein zijn of al volwassen?

Dan bent u hier aan het juiste adres, want als fokker van dit prachtige ras hebben wij regelmatig nieuwe nestjes met de mooiste Labradoodles. Tevens kunt u op deze pagina ook meer informatie vinden over onze pups en hoe wij te werk gaan.

Wij bieden de pups een warm en veilig thuis

Om het mooie ras van Australian Doodles voort te zetten vinden wij het heel belangrijk dat alle ouderhonden gezond zijn. De honden worden dan ook altijd getest op HD/ED, patella en mogelijke erfelijke ziektes. Daarnaast hebben wij ook een sterke mening over het castreren van Labradoodles als ze nog klein zijn. Dit gaat tegen al onze principes in. Uiteraard kunnen wij verantwoorden waarom wij er zo over denken. Dankzij onze nauwe samenwerking met Dierenkliniek Sleeuwijk weten wij waarom het onverantwoord is om pups op zo’n jonge leeftijd te laten castreren. Mocht u hier vragen over hebben, dan staan wij u natuurlijk graag te woord. Natuurlijk vinden wij de gezondheid van onze Labradoodles zeer belangrijk, vooral als ze nog klein zijn is het belangrijk om ze een veilig en warm thuis te bieden. Daarom ontvangen wij in de eerste weken ook geen bezoek zodat de pups rustig kunnen socialiseren. Zo kunnen ze ook op hun eigen tempo hun horizon verbreden door bijvoorbeeld naar buiten te gaan.

Wij zoeken regelmatig gastgezinnen

U kunt onze Labradoodles op de website bekijken. Of het nu om een kleine of volwassen Labradoodle gaat, u kunt er op rekenen dat de honden bij ons goed zijn verzorgd. Omdat wij het ras op een serieuze manier willen voortzetten, zijn wij ook regelmatig op zoek naar gastgezinnen. Zo krijgt elke hond de aandacht die hij/zij verdient! Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op, dan staan wij u graag te woord.