Skip to content

Labradoodle Fokker

an harte welkom op de website van Barbara Volwerk, een Australian Labradoodle fokker in Nederland.

Een tijdje terug begon haar lange, intensieve zoektocht naar het ras en is ze veel te weten gekomen over de honden. Het was dan ook liefde op het eerste gezicht! Hierdoor was de keuze om als Labradoodle fokker aan de slag te gaan snel gemaakt. Met haar twee prachtige honden hoopt ze de mooie lijnen door te zetten en zijn er al een aantal mooie nestjes ontstaan.

Wat bieden wij u?

Als Labradoodle fokker vinden wij het zeer belangrijk dat de jonge hondjes goed worden verzorgd. Dat betekent dat wij de eer hebben om ze voldoende liefde en aandacht te geven in hun eerste levensfase, zodat ze kunnen opgroeien tot vrolijke, volwassen honden. Het is belangrijk dat de pups in huiselijke kringen worden grootgebracht zodat de socialisatie direct vanaf de geboorte begint. Hierdoor voelen ze zich compleet op hun gemak en kunnen ze op hun eigen tempo bepalen wanneer ze klaar zijn om hun horizon te verbreden. Er is bij ons voldoende ruimte aanwezig om buiten lekker op het gras te spelen en rond te lopen.

Natuurlijk hechten wij ook veel waarde aan de gezondheid van onze Labradoodles. Zo weet u bij ons altijd zeker dat de hond:

  • Een medisch onderzoek heeft doorstaan tijdens zijn nestperiode
  • Als gevolg hiervan een gezondheidsverklaring krijgt
  • Een vaccinatie heeft gehad
  • Een chip heeft die voldoet aan de wettelijke rechtgeving
  • Drie keer ontwormd is
  • Uitsluitend hoogwaardige voeding krijgt

Wilt u een Labradoodle pup kopen bij een betrouwbare Labradoodle fokker? Dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of vul het inschrijfformulier op onze website in. We maken graag kennis met u!